Tentang Kami...

 

Masamas Travel & Tours adalah merupakan sebuah syarikat milik penuh Bumiputra yang menawarkan perkhidmatan pelancongan dan pengangkutan. Kami mempunyai dua cawangan iaitu di Melaka dan Kuala Lumpur..

Kami mempunyai pengalaman yang luas dalam penjualan tiket penerbangan dalam dan luar negara, pengurusan pakej umrah dan ziarah serta kursus, lawatan sambil belajar, dan lawatan sambil membeli-belah di kalangan kakitangan kerajaan, syarikat swasta, universiti, maktab, kolej, sekolah, koperasi, dan masyarakat dalam dan luar bandar.

Kami merakamkan dengan sepenuh keyakinan untuk menjayakan kesemua pakej yang akan kami rancangkan dengan memenuhi permintaan pelanggan kami domestik dan luar negara.

Selain daripada pucuk pimpinan yang berwibawa, Masamas Travel juga didukung oleh barisan pengurusan yang dapat memenuhi citarasa pelanggan terutamanya pakej umrah dan lawatan dalam negeri. Sesuai dengan motto & prinsip syarikat, Masamas Travel akan sentiasa berusaha "Berkhidmat Untuk Keredhaan Dan Pelanggan Diutamakan".

 

Sorotan

Untuk Wakil & Agen
more..


Video

feaured-image